L'EMPRESA

Fundada l'any 1961 pel Sr. Jaume París i la seva esposa, la Sra. Raimunda Bara, a Comercial Pintures fa més de 50 anys que proporcionem solucions als nostres clients.

Més de 50 anys de trajectòria en el sector, els primers d'aquests com a fabricants de pintura, ens han permès obtenir un bagatge i una experiència que, a dia d'avui, posem a disposició dels nostres clients, tant professionals com particulars. Mitjançant un equip humà jove, dinàmic, altament preparat i especialitzat en els diversos sectors de la pintura i la decoració, oferim els productes adequats per donar resposta a les teves necessitats.

L'adaptació i la innovació davant l'evolució del sector en aquests darrers anys, en ha permès no només ser la referència a Lleida i província, sinó que, a més a més, Comercial Pintures és actualment una de les empreses més pioneres a nivell de Catalunya en l'àmbit de la distribució i venda de productes de decoració, belles arts, pintura, maquinària, i una llarga llista de productes i serveis que descobrireu en aquesta pàgina web.

Vinculats al grup NORAI (el grup català més gran del sector) des de la creació d'aquest, a Comercial Pintures demostrem, ara més que mai, el nostre compromís d'oferir un producte adequat i de qualitat als nostres clients. Ara, i des de sempre, tenim la solució que necessites.

Perquè, com deia el seu fundador Jaume París… 'A Comercial Pintures estem al teu servei.'

pintures lleida

Tot i els canvis tecnològics aconseguits al llarg d'aquests anys, Comercial Pintures segueix fidel a la filosofia dels fundadors de l'empresa:

'Estem al teu servei'

Visita'ns

Sant Martí, 46-48 · 25004 Lleida
Comercial Pintures a Lleida Parquing clients Local 100% accessible

Tots els drets reservats © Comercial Pintures Disseny web: Axon

Contacte

Més informació al telèfon:
973 24 40 29
Fax: 973 24 40 94
Email: comercial@pintures.com

HORARI:
DILLUNS a DIVENDRES:
Matí: 8:30 a 13:30
Tarda: 15:30 a 20:00
DISSABTE:
Matí: 9:00 a 13:30
Tarda: TANCATS