PINZELLADES D'ACTUALITAT

06 / 04 / 2018

SALUT I PINTURA

Quins son els punts on aquests conceptes coincideixen?

Els dos principals factors intrínsecs de la pintura que poden interactuar amb la nostra salut son l’element amb que s’ha de fer la dissolució i les substancies que emet a l’ambient durant el procés d’eixugat.
L’element de dissolució tradicional dels esmalts, protectors de fusta, imprimacions, etc. Ha estat el dissolvent sintètic (ja sigui aiguarràs, dissolvent universal, epòxids, poliuretà, toluè, acetona...) ja de per sí nocius al contacte amb la pell i irritants de les mucoses nassals en la seva rapida evaporació.
Les substancies emeses a l’ambient (també denominades COV’s) son aquelles partícules provinents de la sintetització de les matèries primers amb que es fabriquen les pintures convencionals i que es desprenen en el propi procés d’eixugat de la pintura (generalment per evaporació). Aquests COV’s els poden desprendre tant les pintures que utilitzen algun tipus de dissolvent en la seva dissolució així com les pintures tradicionals a l’aigua.
A Comercial Pintures tenim en compte aquests factors. Es per això que entre totes les noves pintures que posem al teu abast trobaràs:

- Les pintures de baixes emissions COV: Les etiquetades amb el segell ECOLabel, A+, etc. Pintures regulades per no excedir un determinat volum de COV’s.

- Les de de 0 emissions COV: com son les pintures E.L.F. o les pintures naturals com els silicats i la pintura en base calç. Les pintures de 0 emissions son les també anomenades pintures antial·lèrgiques, ideals per a llocs públics, zones infantils, etc.

- Per a llocs més tècnics com poden ser zones quirúrgiques o zones de processament de productes alimentaris, disposem de les pintures epoxi i monocomponents alimentaries: fooddgrade i BiofilmStop, que compleixen la totalitat de les normatives globals vigents. Aquestes pintures a més a més de no emetre COV’s, realitzen una funció inhibidora del biofilm y d’altres bactèries que poden contaminar l’entorn, essent molt resistents a les neteges periòdiques.


Estan renyides aquest tipus de pintures amb les tendències de decoració més actuals?
No. Les marques internacionals de pintures d’alta decoració que importem a Comercial Pintures, ja fa anys que en els seus països d’origen tenen prohibit emetre substancies solides (COV’s) a l’entorn. Es per això que tots els efectes decoratius d’última tendència i les pintures d’alta qualitat que subministrem son completament innòcues per a les persones i l’entorn.

Imatges de la notícia
PINTURA QUIROFAN FOODGRADE & BIOFILMSTOP E.L.F. SEGELL CAPAROL E.L.F.
Tornar a les notícies

Visita'ns

Sant Martí, 46-48 · 25004 Lleida
Comercial Pintures a Lleida Parquing clients Local 100% accessible

Tots els drets reservats © Comercial Pintures Disseny web: Axon

Contacte

Més informació al telèfon:
973 24 40 29
Fax: 973 24 40 94
Email: comercial@pintures.com

HORARI:
DILLUNS a DIVENDRES:
Matí: 8:30 a 13:30
Tarda: 15:30 a 20:00
DISSABTE:
Matí: 9:00 a 13:30
Tarda: TANCATS