PINZELLADES D'ACTUALITAT

04 / 05 / 2018

RENOVAR I MILLORAR LES FAÇANES

No hi ha res que millori més la imatge d’una ciutat que l’estat de les façanes dels edificis que la composen.
Quan ens plantegem pintar la façana de casa nostra o de la nostra comunitat em de tenir en compte diversos factors:

Quin suport tenim i en quin estat es troba?

Molt important saber-ho abans de començar, podem tenir material d’obra vist, pintures velles en bon o mal estat, humitats per capil·laritat o per filtracions dels terrats,... cadascun d’aquests punts ens determinarà els primers passos del sistema de pintat que s’haurà de dur a terme.

Quines intervencions prèvies als pintat són necessàries?

Aquí s’ha de determinar si hi ha fissures, si la pintura vella s’ha de retirar per complert o no fa falta, si el morter es desgrana, si s’han d’impermeabilitzar terrats, si hem d’eliminar fongs... També serà el moment de decidir si volem o no instal·lar un Sistema d’Aïllament Tèrmic Exterior (SATE) que ens evitarà les pèrdues de temperatura a traves de les façanes, les condensacions per ponts tèrmics, les aparicions d’humitats,... . La instal·lació d’un SATE ens aportarà un important estalvi energètic així com una millora substancial en la qualificació energètica de l’habitatge i una re-valorització de l’edifici.
Aquestes actuacions són el que es denomina preparació del suport.

Quin tipus de pintura / revestiment es el més adient?

Depèn. Sempre en façanes treballarem amb els anomenats revestiments de façanes, que son un tipus de pintura molt més resistent al desgast de la pluja, el vent, el sol... De revestiments n’hi ha de molts tipus: acrílics, siloxans, silicats, en base calç... Cadascun amb unes propietats concretes que s’adaptaran a la nostra façana: elàstics, auto rentables, transpirables, impermeables,...
Per exemple una façana convencional exposada a un carrer amb molt tràfic de vehicles precisarà un revestiment auto rentable, que amb la pluja desprendrà la brutícia ocasionada per la pol·lució.
D'altra banda, una façana amb un Sistema d’Aïllament Tèrmic Exterior necessitarà un revestiment siloxànic amb un punt de tranpirabilitat determinat.
Els edificis històrics o de patrimoni històric, donada la naturalesa dels seus materials de construcció, es pintaran amb productes base calç o silicats.

Quin es el grau de dificultat alhora de dur a terme l’actuació?

Això ens determinarà sobretot la qualitat del sistema de pintat i dels productes que escollirem. A major dificultat logística: bastides, permisos, temps d’execució, molèsties als veïns, etc. major qualitat de producte aplicarem ja que, naturalment no serà fàcil dur a terme aquest tipus d’actuacions amb regularitat i haurem d'assegurar la máxima durada dels productes

Quin es l’aspecte final que volem obtenir?

En aquest punt és on escollirem el color o colors i la distribució d’aquests a la façana, si volem posar o no elements decoratius com cornises, rosetons, etc. A Comercial Pintures et farem una simulació de com quedarà un cop pintada i acabada la teva façana en una recreació fidel a partir de fotografies de bona qualitat.

Vine i afrontarem junts el repte de donar una nova vida i un nou aspecte a la teva façana!

Imatges de la notícia
FAÇANA COMERCIAL PINTURES SATE DALMATINER FAÇANA CALÇ
Tornar a les notícies

Visita'ns

Sant Martí, 46-48 · 25004 Lleida
Comercial Pintures a Lleida Parquing clients Local 100% accessible

Tots els drets reservats © Comercial Pintures Disseny web: Axon

Contacte

Més informació al telèfon:
973 24 40 29
Fax: 973 24 40 94
Email: comercial@pintures.com

HORARI:
DILLUNS a DIVENDRES:
Matí: 8:30 a 13:30
Tarda: 15:30 a 20:00
DISSABTE:
Matí: 9:00 a 13:30
Tarda: TANCATS