• [Restauració]
  • [Pintures naturals]
  • [Decoració]
  • [Pintures]
  • [Indústria]
  • [Belles Arts]
  • [Complements]

RESTAURACIÓ

Tant si ets professional de la restauració com si ets un nostàlgic de les peces originals, antigues o de gran valor sentimental, a Comercial Pintures tenim un espai dedicat a tu. Si vols mantenir els objectes antics en les millors condicions i aconseguir un resultat d'allò més nou tot i el pas del temps, a Comercial Pintures t'oferim una àmplia gamma de productes dedicats a la restauració i l'ebenisteria.

Des de materials com ceres, tints, massilles per a fusta, poliments per a coure, marbre, plata, abrillantadors, decapants, etc. fins a productes per protegir i/o donar efectes a la pedra, els terratzos, les ceràmiques, el gres, etc.
Sempre oferint marques de la més alta qualitat a Comercial Pintures trobaràs el producte que et proporcionarà la solució que estàs buscant.

RESTAURACIÓ

REHABILITACIÓ

No hi ha rés que representi millor la imatge d’una ciutat que l’estat dels seus edificis. A Comercial Pintures som especialistes en la rehabilitació y manteniment de façanes, edificis històrics i patrimoni.

Des de aïllaments tèrmics, revestiments, sanejaments, consolidacions i silicats per a façanes convencionals…

Fins a morters de renovació, veladures, fixadors, hidrofugants, oleo-repelents, pintures a la calç, per a edificis històrics, patrimoni y tematitzacions.

Comercial Pintures ofereix prescripcions detallades per a cada façana: estudi de l’estat actual, actuació necessària i càlcul de material necessari que intervindrà en la rehabilitació.

Sempre amb el recolzament dels millors i més especialitzats fabricants.

RESTAURACIÓ

Comercial de Pintures

Després de 50 anys al teu servei, fem un pas endavant i ens apropem més als nostres clients amitjançant aquest web. Sigues benvingut a COMERCIAL PINTURES, ara també ONLINE!

Més informació

Serveis en pintures

A Comercial Pintures ens agrada facilitar les coses als nostres clients, oferint sempre la millor qualitat en tots els nostres serveis. No et perdis el que la web de Comercial Pintures t'ofereix...

Més informació

Pinzellades d'actualitat

NOVES BOTIGUES
Notícia detallada

Més notícies

Visita'ns

Sant Martí, 46-48 · 25004 Lleida
Comercial Pintures a Lleida Parquing clients Local 100% accessible

Tots els drets reservats © Comercial Pintures Disseny web: Axon

Contacte

Més informació al telèfon:
973 24 40 29
Fax: 973 24 40 94
Email: comercial@pintures.com

HORARI:
DILLUNS a DIVENDRES:
Matí: 8:30 a 13:30
Tarda: 15:30 a 20:00
DISSABTE:
Matí: 9:00 a 13:30
Tarda: TANCATS