SERVEIS

A Comercial Pintures ens agrada facilitar les coses als nostres clients, oferint sempre la millor qualitat en tots els nostres serveis.

ilu-serveis-01

Assistència tècnica

Vine a Comercial Pintures, tindràs a la teva disposició un extens personal qualificat i experimentat que t’oferiran solucions a tots els teus projectes. O bé, truca'ns per telèfon en horari laboral o envia'ns un correu electrònic, estem a la teva disposició.

ilu-serveis-02

Pàrquing clients

No et preocupis per l'aparcament, a Comercial Pintures disposem de pàrquing per als nostres clients, gaudeix la estada a la botiga i no et preocupis pel teu vehicle. També disposem de carretons per transportar el que hagis comprat fins al teu cotxe.

ilu-serveis-03

Repartiment a Domicili i enviament per Agències de transport

Horaris:
Matí: 12:00 a 13:30
Tarda: 18:00 a 20:00

No vius a Lleida o el nostre servei de repartiment a domicili no arriba a casa teva? No et preocupis, nosaltres ens encarreguem d'enviar-ho per agència al teu domicili.

ilu-serveis-04

Envasat d’esprais amb el teu color personalitzat

Tria el teu color i nosaltres te l'envasem en esprai al moment. A Comercial Pintures disposem de la tecnologia i la maquinària necessària per oferir al nostres clients un ampli ventall de solucions, entre elles l'envasat de esprais al moment.

ilu-serveis-05

Colormetría i Servicolor

Porta'ns el color que necessites, nosaltres te l'elaborem. A Comercial Pintures disposem de 6 sistemes tintomètrics per poder oferir-te un ventall il·limitat de possibilitats a l’hora d’escollir el producte adequat amb el color que desitges.

ilu-serveis-06

Reparació i Lloguer de Maquinària

Distribuïdor i servei tècnic oficial GRACO. Facilitant sempre el treball tant al particular com al professional, a Comercial Pintures apostem fortament no només en la venda de maquinària sinó en la seva reparació i manteniment posterior. A més a més, disposem d’una amplia varietat de màquines per a llogar. Que la revisió de la teva màquina no aturi la teva feina!

ilu-serveis-06

Aula de Formació

A Comercial Pintures disposem d'una aula de formació on realitzem cursos periodicament, tant per a la presentació de nous productes com per a l'ensenyament de la seva aplicació als professionals del sector. Per a més informació dels propers cursos i presentacions visita la pàgina d'actualitat o posat en contacte amb nosaltres.

pintures lleida

GAMMA DE PRODUCTES

Més de 2.000 m2 d'exposició i 4.000 m2 d'estoc ens converteixen en la superfície més gran a Lleida i província dedicada exclusivament a...

RESTAURACIÓ PINT. NATURALS DECORACIÓ PINTURES INDÚSTRIA BELLES ARTS COMPLEMENTS

'Oferim la més complerta gamma de productes que satisfarà a tots els professionals de la pintura i la decoració'

Comercials
(Professionals)

Si la teva empresa no és troba situada a Lleida capital, Comercial Pintures et facilita un contacte ràpid, directe i personal amb els nostres representants. Contacta amb nosaltres per concretar una visita i tota la professionalitat i la nostra amplia gama de productes estarà a la teva disposició.

Visita'ns

Sant Martí, 46-48 · 25004 Lleida
Comercial Pintures a Lleida Parquing clients Local 100% accessible

Tots els drets reservats © Comercial Pintures Disseny web: Axon

Contacte

Més informació al telèfon:
973 24 40 29
Fax: 973 24 40 94
Email: comercial@pintures.com

HORARI:
DILLUNS a DIVENDRES:
Matí: 8:30 a 13:30
Tarda: 15:30 a 20:00
DISSABTE:
Matí: 9:00 a 13:30
Tarda: TANCATS